Waar

Karin voor dieren is gevestigd op Walcheren, in de dorpskern van Biggekerke aan het Kerkplein op nummer 19. Er is aan het Kerkplein of in de directe omgeving voldoende gratis parkeergelegenheid.

Met de bus is het Kerkplein in Biggekerke direct te bereiken vanuit Middelburg en Koudekerke én vanuit Domburg, Aagtekerke, Westkapelle, Zoutelande en Meliskerke met Connexxion lijn 53 en lijn 647 - er rijdt elk uur een bus van en naar Biggekerke.

Als uw huisdier bij Karin voor dieren een ingreep ondergaat waarvoor narcose nodig is (castratie, sterilisatie, andere operaties en gebitsreiniging) zal uw dier een paar uur moeten blijven – uw huisdier kan weer mee naar huis als het wakker is en zelf kan lopen. Door goede planning, veilige narcose én efficiënt en deskundig opereren is die tijd gelukkig tot een minimum beperkt. Als richtlijn kunt u aanhouden dat een kater na castratie ongeveer 2 uur na het brengen weer naar huis mag. Voor overige ingrepen bij kat, hond, konijn, cavia en fret kunt u ervan uitgaan dat uw dier 2,5 tot 3,5 uur later weer kan worden opgehaald.

U kunt in die tussentijd natuurlijk naar huis gaan, maar als u wat verder weg woont volgen hier enkele suggesties hoe u die paar uur in de omgeving van Biggekerke kunt doorbrengen.

In Biggekerke kunt u aan de Oostweg net buiten het dorp Brasser's Korenmolen bezoeken voor allerhande diervoeders en dierenartikelen én voor meel uit de molen (gesloten tussen 12.00 en 13.00 uurén op maandag).  Aan de Zoutelandseweg 9 is gevestigd Zeeuwshof - een biologisch groenteteeltbedrijf met een groentekraampje voor de schuur. Aan Kerkplein 16 zijn van maandag t/m donderdag leuke artikelen, brocante en producten uit Israël te koop bij Suzet Besuijen in De Werkplek.

In het nabijgelegen Meliskerke kunt naar slagerij Wisse, bakkerij Koppejan óf boodschappen doen bij de Dagwinkel (supermarkt). Verder vindt u aan de Torenstraat het dorpscafé Bij Boone waar u de hele dag terecht kunt voor koffie. Ook kunt u - net buiten het dorp - naar boekhandel De Boekenmolen aan de Molenweg. Aan de Rapenburgerweg 18 a kunt u groenten en fruit kopen bij Vitaminehoek de Kragge.

Verder kunt u in de dorpen Koudekerke en Zoutelande winkels (o.a. Jumbo) en horeca bezoeken óf bij mooi weer kunt u natuurlijk een wandeling maken in de omgeving van Biggekerke - bijvoorbeeld in het Biggekerkse bos.

Kortom u kunt in de buurt van Karin voor dieren probleemloos de tijd doorkomen tot uw huisdier weer kan worden opgehaald !

 

 

Contactgegevens

  • Kerkplein 19
  • 4373 AA Biggekerke
  • 06 51 91 01 30
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Acties

Actie : chippen (inclusief registratie) van uw kat bij vaccinatie of castratie of sterilisatie voor slechts 30,00 Euro

Karin voor dieren - dierenarts voor gezonde dieren - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: Elloro