Even voorstellen

Mijn naam is Karin Siereveld en de naam van mijn praktijk is  Karin voor dieren. Ik ben dierenarts voor gezonde dieren en mijn huidige praktijk is alleen voor planbare zorg, dat wil zeggen voor  niet-spoedeisende gevallen. U kunt bij mij terecht voor vaccinatie en chippen van hond en kat én sterilisatie van poezen en castratie van katers.  Van jongs af aan was ik al gek op dieren ! Ik ben geboren en opgegroeid in Zeeland. Na de middelbare school heb ik in Utrecht de studie diergeneeskunde gedaan en na mijn afstuderen ben ik als dierenarts gaan werken en wonen in Noord Holland. Ik heb al die jaren zowel zieke als gezonde dieren behandeld. 

Inmiddels ben ik al een aantal jaar dierenarts voor gezonde dieren als Karin voor dieren. Mijn praktijk is uitsluitend voor niet spoedeisende zaken, oftewel voor planbare zorg. Dus Karin voor dieren is niet voor een ziek dier waar acuut een dierenarts voor nodig is. Voor die gevallen moet u een andere dierenarts consulteren.

U kunt voor het maken van een afspraak een berichtje via whatsapp of sms versturen (óf opbellen óf mailen). Ik doe mijn best, maar ik kan helaas niet garanderen dat u direct een antwoord krijgt.

Contactgegevens

  • Kerkplein 19
  • 4373 AA Biggekerke
  • 06 51 91 01 30
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Acties

Actie : chippen (inclusief registratie) van uw kat bij vaccinatie of castratie of sterilisatie voor slechts 35,00 Euro

Karin voor dieren - dierenarts voor gezonde dieren - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: Elloro