Even voorstellen

Mijn naam is Karin - Karin voor dieren is de naam van mijn praktijk en ik ben dierenarts voor gezonde dieren : Karin Siereveld. Van jongs af aan gek op dieren ! Geboren en getogen in Zeeland – na de middelbare school heb ik in Utrecht de studie diergeneeskunde gedaan en na mijn afstuderen in 1987 ben ik als dierenarts gaan werken en wonen in Noord Holland. Ik heb héél veel ervaring opgedaan in die ruim 30 jaar in diverse gezelschapsdierenpraktijken – ik heb tweemaal een eigen praktijk gehad - eerst 11 jaar in Purmerend (dierenkliniek Grevelingenmeer opgericht) en later 9 jaar in Alkmaar en daarnaast heb ik in allerlei grote én kleine praktijken gewerkt. Daardoor kan ik wel zeggen dat ik een groot aantal én heel veel soorten praktijken van binnen heb mogen zien.  Dat heeft me een enorme schat aan ervaring opgeleverd. Ik heb al die jaren zowel zieke als gezonde dieren gezien en behandeld én ik heb veel én veel uiteenlopende operaties verricht. Daarnaast doe ik natuurlijk jaarlijks bijscholingscursussen om continu op de hoogte te blijven van alle nieuwste ontwikkelingen in de diergeneeskunde.

Wat mij in veel praktijken (ook in mijn eigen praktijken) is opgevallen dat je eigenlijk in die “gewone” dierenartsenpraktijken of dierenklinieken veel te weinig tijd hebt voor de gezonde dieren. Het grootste deel van je tijd besteedt je – uiteraard – aan de zieke dieren om die weer beter te maken. Dat heeft me ertoe gebracht nu dierenarts voor gezonde dieren te worden en daarom ben ik Karin voor dieren gestart. Onder het motto "terug naar de basis" probeer ik zoveel mogelijk tijd en aandacht aan uw huisdier en aan u te besteden en dat tegen een aantrekkelijk tarief.

U bent welkom met uw huisdier. Bel, app, sms óf mail om een afspraak te maken óf om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Contactgegevens

  • Kerkplein 19
  • 4373 AA Biggekerke
  • 06 51 91 01 30
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Acties

Actie : chippen (inclusief registratie) van uw kat bij vaccinatie of castratie of sterilisatie voor slechts 21,50 Euro

Karin voor dieren - dierenarts voor gezonde dieren - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: Elloro