Even voorstellen

Mijn naam is Karin Siereveld em de naam van mijn praktijk is  Karin voor dieren. Ik ben dierenarts voor gezonde dieren en mijn huidige praktijk is alleen voor planbare zorg, dat wil zeggen niet voor spoedeisende gevallen.  Van jongs af aan was ik al gek op dieren ! Ik ben geboren en opgegroeid in Zeeland. Na de middelbare school heb ik in Utrecht de studie diergeneeskunde gedaan en na mijn afstuderen ben ik als dierenarts gaan werken en wonen in Noord Holland. Ik heb héél veel ervaring opgedaan in diverse gezelschapsdierenpraktijken. Ik heb tweemaal een eigen praktijk gehad : eerst 11 jaar in Purmerend (dierenkliniek Grevelingenmeer opgericht) en later 9 jaar in Alkmaar. Daarnaast heb ik in allerlei grote én kleine praktijken gewerkt. Daardoor kan ik wel zeggen dat ik een groot aantal én heel veel soorten praktijken van binnen heb mogen zien. Dat heeft me een enorm veel ervaring opgeleverd. Ik heb al die jaren zowel zieke als gezonde dieren gezien en behandeld én ik heb veel én veel uiteenlopende operaties verricht. Daarnaast doe ik natuurlijk jaarlijks bijscholingscursussen om continu op de hoogte te blijven van alle nieuwste ontwikkelingen in de diergeneeskunde.

Wat mij in veel praktijken (ook in mijn eigen praktijken) is opgevallen dat je eigenlijk in die “gewone” dierenartsenpraktijken of dierenklinieken veel te weinig tijd hebt voor de gezonde dieren. Het grootste deel van je tijd besteedt je – uiteraard – aan de zieke dieren om die weer beter te maken. Dat heeft me ertoe gebracht nu dierenarts voor gezonde dieren te worden en daarom ben ik Karin voor dieren gestart. Mijn praktijk is uitsluitend voor niet spoedeisende zaken, oftewel voor planbare zorg. Dus Karin voor dieren is niet voor een ziek dier waar acuut een dierenarts voor nodig is. Voor die gevallen moet u een andere dierenarts consulteren.

U kunt - voor niet spoedeisende gevallen - opbellen, een bericht via whatsapp of sms versturen óf mailen. Ik doe mijn best,  maar ik kan helaas niet garanderen dat u direct een antwoord krijgt.

Contactgegevens

  • Kerkplein 19
  • 4373 AA Biggekerke
  • 06 51 91 01 30
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Acties

Actie : chippen (inclusief registratie) van uw kat bij vaccinatie of castratie of sterilisatie voor slechts 30,00 Euro

Karin voor dieren - dierenarts voor gezonde dieren - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: Elloro