Weetjes

Geen onnodige of ongewenste onderzoeken of behandelingen

Bij Karin voor dieren staat u nooit voor verrassingen. Er worden nooit onnodige onderzoeken verricht én er worden géén niet door u gewenste behandelingen uitgevoerd ! Alle onderzoeken en behandelingen gaan altijd in overleg met de eigenaar van het huisdier. Karin voor dieren heeft geen dure apparatuur, dus er is ook geen financiële prikkel om die apparaten te gebruiken. Indien nodig wordt met u overlegd om naar een dierenartsenpraktijk, een dierenkliniek of dierenziekenhuis te gaan.

Narcose

Karin voor dieren gebruikt moderne en veilige narcosemiddelen. Tijdens de narcose wordt uw dier voorzien van zuurstof en diverse lichaamsfuncties worden permanent gekontroleerd. Zo wordt de hoeveelheid zuurstof in het bloed gemeten en de hartslag en ademhaling worden in de gaten gehouden. Daarnaast wordt ervoor gezorgd dat uw huisdier lekker warm blijft, want tijdens de narcose én bij het wakker worden ligt afkoeling op de loer. De lichaamstemperatuur wordt direct na de ingreep gemeten en daarna goed in de gaten gehouden.

Veel mensen vinden narcose eng. Dat is helemaal niet vreemd - u bent niet de enige.

Bespreek dit met Karin voor dieren.

Operaties worden verricht door de dierenarts

Alle ingrepen worden verricht door Karin voor dieren zelf en niet door een assistente of stagiaire.

Dierenziektekostenverzekering

Ook als u een dierenziektekostenverzekering voor uw huisdier heeft afgesloten bent u voor de niet spoedeisende hulp van harte welkom bij Karin voor dieren ! Dit geldt voor alle verzekeringen. Omdat u bij elke verzekering een deel van de behandelingskosten zelf moet betalen levert het ook u voordeel op.

 

Contactgegevens

  • Kerkplein 19
  • 4373 AA Biggekerke
  • 06 51 91 01 30
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Acties

Actie : chippen (inclusief registratie) van uw kat bij vaccinatie of castratie of sterilisatie voor slechts 35,00 Euro

Karin voor dieren - dierenarts voor gezonde dieren - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: Elloro