Wanneer

 


Karin voor dieren heeft geen open spreekuren. U kunt een afspraak maken per telefoon, whatsapp of sms op nummer 06-51910130  Als u de voicemail krijgt kunt u een berichtje inspreken. Ik probeer u zo snel als mogelijk is te reageren, maar dit kan niet altijd binnen één dag. Of stuur een berichtje via email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. In alle gevallen - laat even weten wat u precies wil én op welke dag(en) u in de gelegenheid bent om te komen. Ik probeer zo snel mogelijk te reageren maar dit is niet altijd op korte termijn mogelijk.
Misschien ten overvloede : Karin voor dieren is dierenarts voor gezonde dieren en is uitsluitend voor niet spoedeisende gevallen oftewel planbare zorg !
Voor gevallen die niet kunnen wachten adviseer ik u een afspraak te maken bij Duintop Dierenkliniek in Middelburg via telefoon 0118-226830 of kijk voor meer informatie op de website van Duintop. 

 

 

Karin voor dieren - dierenarts voor gezonde dieren - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: Elloro