Wanneer

 


Karin voor dieren heeft geen open spreekuren. U kunt een afspraak maken per telefoon, whatsapp of sms op nummer 06-51910130  Als u de voicemail krijgt kunt u een berichtje inspreken. Ik probeer te reageren, maar dit kan zeker niet altijd binnen één dag. Of stuur een berichtje via email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. In alle gevallen - laat even weten wat u precies wil én op welke dag(en) u in de gelegenheid bent om te komen. Ik probeer zo snel mogelijk te reageren maar dit is niet altijd op korte termijn mogelijk.
Misschien ten overvloede : Karin voor dieren is dierenarts voor gezonde dieren en is uitsluitend voor niet spoedeisende gevallen oftewel planbare zorg !
Voor alle overige zaken adviseer ik u contact op te nemen met een andere dierenarts. U kunt een dierenarts zoeken bijvoorbeeld via Google.

 

 

Karin voor dieren - dierenarts voor gezonde dieren - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: Elloro