Diensten

Hier treft u uitleg van de diensten waarvoor u met uw gezonde huisdier bij Karin voor dieren terecht kunt. Karin voor dieren behandelt alleen niet spoedeisende zaken bij gezonde dieren.  
Voor meer spoedeisende onderzoeken en behandelingen adviseer ik contact op te nemen met een andere dierenarts. U kunt een dierenarts zoeken bijvoorbeeld via Google.

Inentingen

Vaccinaties voor katten, honden, fretten en konijnen tegen een redelijk  tarief ! De inenting is altijd inclusief een gezondheidskontrole – uw huisdier wordt helemaal nagekeken, eventuele problemen worden besproken én als u dat op prijs stelt krijgt u vrijblijvend advies over voeding, verzorging en behandeling tegen vlooien en wormen.

Castratie kater en sterilisatie poes

Uw gezonde kat kunt u laten steriliseren of castreren door Karin voor dieren. Voor deze ingrepen is narcose nodig – Karin voor dieren gebruikt veilige narcose die niet langer duurt dan noodzakelijk is. Daardoor kunt u uw dier snel na de operatie weer ophalen ! Door een goede planning wordt uw huisdier meteen geholpen als u hem of haar komt brengen. Het sneetje wat gemaakt wordt is klein en alle dieren worden onderhuids gehecht waardoor u geen (of hooguit één) hechting aan de buitenzijde ziet ! Uw kat hoeft normaal gesproken geen kraag om. Het hechtmateriaal is altijd oplosbaar en het is niet nodig om terug te komen na 10 dagen (mag wel maar hoeft niet).  De operaties worden steriel uitgevoerd en daardoor is een antibioticum niet nodig. Pijnstilling wordt altijd gegeven en de tarieven zijn inclusief alles !

Tijdelijk castreren met implantaat

Bij mannelijke honden en ook wel bij katten is het mogelijk door Karin voor dieren een zogenaamd implantaat onderhuids te laten inbrengen - hieruit komt geleidelijk een hormoon vrij - het is een alternatief voor castratie.  Dit implantaat heet Suprelorin en bevat deslorelin. Het is een veilige en omkeerbare manier om uw reu of kater tijdelijk onvruchtbaar te laten worden. De werking begint na ongeveer een maand en houdt meestal minimaal zes maanden aan, maar vaak zelfs langer.

Chippen

Chippen van alle katten, honden, fretten en konijnen inclusief registratie van de chip. Dit is zeer aan te raden voor alle dieren (en bij honden geboren na 31 maart 2013 verplicht). Uw huisdier wordt voorzien van een transponder (= chip - ter grootte van een rijstkorrel) die via een onderhuidse injectie wordt geplaatst en levenslang blijft zitten. Met een speciale reader kan het nummer (15 cijfers) in de chip worden afgelezen. Het chipnummer wordt bij de registratie (bij databank PetBase) aan uw telefoonnummer en eventueel uw adres gekoppeld. Is uw huisdier weggelopen en wordt hij of zij ergens gevonden dan bent u als baasje meestal snel opgespoord.

Contactgegevens

  • Kerkplein 19
  • 4373 AA Biggekerke
  • 06 51 91 01 30
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Acties

Actie : chippen (inclusief registratie) van uw kat bij vaccinatie of castratie of sterilisatie voor slechts 35,00 Euro

Karin voor dieren - dierenarts voor gezonde dieren - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: Elloro