Filosofie

Veel mensen vinden de dierenarts duur. Daar hebben ze in heel wat gevallen ook gelijk in.  

Wat veel mensen niet weten is wat de dierenarts (mede) zo duur maakt… De meeste dierenartsenpraktijken en dierenklinieken zijn uitgerust met allerhande dure apparatuur, zoals een digitaal röntgenapparaat, een echo-apparaat, endoscopen, bloedanalyse-apparaten, soms een MRI of CT scan, apparatuur om bloeddruk en oogdruk te meten en ga zo maar door ! Het zijn vaak apparaten die in een ziekenhuis niet zouden misstaan ! Prima natuurlijk – al deze apparaten, want ze zijn soms nodig als uw dier ziek is. Maar wist u dat u hier in feite ook aan meebetaalt als u alleen maar met uw gezonde huisdier voor een inenting naar de dierenkliniek gaat óf met een oorontsteking met uw hond naar de dierenartsenpraktijk gaat óf uw kater laat castreren.

Daarnaast hebben sommige mensen het in deze tijd financiëel niet gemakkelijk en stellen het bezoek aan een dierenarts nogal eens uit vanwege de kosten. Toch willen ook diereigenaren die minder koopkracht hebben het beste voor hun kat of hond. Zij willen ook hun huisdier laten inenten om deze te beschermen tegen ernstige besmettelijke ziekten. En ze willen ook hun poes laten steriliseren omdat dat beter is dan elk jaar nestjes krijgen én beter dan het geven van de poezenpil !

Deze overwegingen hebben mij ertoe gebracht dierenarts voor gezonde dieren te worden en Karin voor dieren te beginnen.

Omdat Karin voor dieren alleen gezonde huisdieren onderzoekt en behandelt is veel dure apparatuur niet nodig en kunnen de tarieven lager zijn dan bij een “normale” dierenartsenpraktijk of dierenkliniek.

Karin voor dieren is er uitsluitend voor niet spoedeisende hulp oftewel "planbare zorg" bij gezelschapsdieren. U kunt bij mij terecht voor vaccinatie, sterilisatie en castratie van uw huisdier en voor allerhande andere niet spoedeisende zaken. Elders op deze website kunt u hier meer over lezen.

Als uw huisdier ziek is zult u een dierenartsenpraktijk óf dierenkliniek voor zieke dieren moeten bezoeken. Voor deze gevallen beveel ik aan Duintop Dierenkliniek in Middelburg. Telefoon 0118-226830 of u kunt een afspraak maken via de website van Duintop Dierenkliniek.

Contactgegevens

  • Kerkplein 19
  • 4373 AA Biggekerke
  • 06 51 91 01 30
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Acties

Actie : chippen (inclusief registratie) van uw kat bij vaccinatie of castratie of sterilisatie voor slechts 21,50 Euro

Karin voor dieren - dierenarts voor gezonde dieren - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: Elloro