Filosofie

Veel mensen vinden de dierenarts duur. Daar hebben ze in veel gevallen gelijk in.  

Wat minder bekend is is wat de dierenarts (mede) zo duur maakt… De meeste dierenartsenpraktijken en dierenklinieken zijn uitgerust met allerhande dure apparatuur, zoals een digitaal röntgenapparaat, een echo-apparaat, endoscopen, bloedanalyse-apparaten, soms een MRI of CT scan, apparatuur om bloeddruk en oogdruk te meten en ga zo maar door. Het zijn vaak apparaten die in een ziekenhuis niet zouden misstaan.  Prima natuurlijk – al deze apparaten, want ze zijn soms nodig als uw dier ziek is.

Door geen dure apparatuur aan te schaffen heb ik besloten Karin voor dieren te beginnen en uitsluitend planbare zorg aan te bieden.

Mijn mottto is "terug naar de basis".

Omdat Karin voor dieren alleen gezonde huisdieren onderzoekt en behandelt is veel dure apparatuur niet nodig en kunnen sommige tarieven lager zijn dan bij een “normale” dierenartsenpraktijk of dierenkliniek.

Karin voor dieren is er uitsluitend voor niet spoedeisende hulp oftewel "planbare zorg" bij gezelschapsdieren. U kunt terecht voor vaccinatie, sterilisatie en castratie van uw huisdier, gebitsreiniging onder narcose en eventuele andere niet spoedeisende zaken.

Als uw huisdier ziek is zult u een dierenartsenpraktijk óf dierenkliniek voor zieke dieren moeten bezoeken. U kunt een dierenarts vinden bijvoorbeeld via Google.

Contactgegevens

  • Kerkplein 19
  • 4373 AA Biggekerke
  • 06 51 91 01 30
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Acties

Actie : chippen (inclusief registratie) van uw kat bij vaccinatie of castratie of sterilisatie voor slechts 30,00 Euro

Karin voor dieren - dierenarts voor gezonde dieren - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: Elloro