Het chippen van uw huisdier is in een aantal gevallen nog niet verplicht, maar wel sterk aan te raden !  Voor honden die geboren zijn vanaf 1 april 2013 is het wettelijk verplicht de hond binnen 7 weken na de geboorte te chippen. Maximaal 1 week later moet de chip bij een door de overheid aangewezen databank (zoals PetBase of NDG) zijn geregistreerd. Als een hond naar een andere eigenaar gaat moeten de eigenaargegevens bij de databank worden aangepast.

U kunt uw dier door Karin voor dieren laten chippen - dit kan bij elke kat, hond, fret en konijn. Karin voor dieren verzorgt ook de registratie, want zonder registratie heeft een chip géén zin. Is uw huisdier al gechipt kontroleer dan of de registratie up to date is op www.chipnummer.nl - hier vult u het chipnummer in en er wordt in alle Nederlandse databanken gekeken of uw dier daar is geregistreerd. Is de chip wel geregistreerd bij een databank, maar zijn de gegevens niet correct neem dan contact op met de desbetreffende databank. Is de chip helemaal niet geregistreerd dan kunt u dat heel gemakkelijk zelf online regelen bij www.ndg.nl  Heeft u verdere vragen dan kunt u altijd contact opnemen met Karin voor dieren

Contactgegevens

  • Kerkplein 19
  • 4373 AA Biggekerke
  • 06 51 91 01 30
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Acties

Actie : chippen (inclusief registratie) van uw kat bij vaccinatie of castratie of sterilisatie voor slechts 35,00 Euro

Karin voor dieren - dierenarts voor gezonde dieren - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: Elloro